Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kattenhotel Van Blitterswijk

Exclusieve vakantie opvang en Katten Trimsalon


Wij hebben geen zeggenschap over het vuurwerk dat in de nabije omgeving, op of vanaf de openbare weg wordt afgestoken. Echter wij betreuren het ten zeerste dat er mensen zijn die het nodig achten om - op deze wat voor ons en onze gastdieren een feestelijke en laatste dag van het jaar zou moeten zijn - respectloos het privé terrein van het kattenhotel strafrechterlijk te betreden. Door dit a sociale gedrag hebben wij besloten om het nieuwjaarsarrangement 'Vuurwerk Vrij Oud en Nieuw' te schrappen uit ons concept. 

Katten hebben vaak erg last van vuurwerk, zij raken hierdoor gestrest. Sommige katten hebben traumatische ervaringen met vuurwerk of ze kunnen niet tegen de harde geluiden.

Wij hebben geen zeggenschap over het vuurwerkgebruik op de openbare weg, het kan dan ook zijn dat er nog geluid hoorbaar is van mensen in de buurt die vuurwerk afsteken.

Nieuwjaarsarrangement vervallen Op zon- en feestdagen en in de avonduren is Kattenhotel Van Blitterswijk gesloten voor het brengen en ophalen van gasten.

Omdat op 31 december in de woonwijken vaak al vroeg wordt begonnen met het afsteken van vuurwerk, worden er op die dag geen gasten in- / uitgecheckt.